Ons
sterk
verhaal

Het verhaal van NV Groep Pauwels begint in 1979. Stefaan Depaepe start een eenmanszaak op, gespecialiseerd in elektrische installaties voor bedrijven en woningen. Snel daarna groeit de onderneming uit tot een uiterst betrouwbare partner inzake sleutel-op-de-deur-bouw en horeca. Stelselmatig breidt het assortiment uit, en staat de zaak bekend als de oplossing voor elk aspect van interieurinrichting voor winkels, horeca en particulieren.
NV Groep Pauwels
1987
Deze eenmanszaak vloeide in 1987 over in NV Groep Pauwels, een overkoepeling voor verschillende ondernemingen. De focus wordt sinds dan verlegd naar de opbouw van openbare gebouwen zoals scholen, gemeentehuizen, rusthuizen, bibliotheken en musea.
B&R Bouw en Renovatie
1991
In 1991 wordt onder de koepel van NV Groep Pauwels, de onderneming B&R Bouw en Renovatie opgestart. Het wordt een totaalonderneming van ruwbouwconstructie tot compleet afgewerkte woningen en gebouwen. De daaropvolgende jaren ervaart Bouw en Renovatie een zeer sterke groei inzake personeelsbestand, omzet en afgewerkte projecten.
Trends Gazelle award
2001
2007
Enkel jaren daarna ontvangt Bouw en Renovatie zes jaar op rij (2001 – 2007) de “Trends Gazelle award” voor snelst groeiende bedrijf.
Familiebedrijf / Bemepro
2007
2008
NV Groep Pauwels groeit uit tot een familiebedrijf wanneer ook de zonen Mathias Depaepe en Gregory Depaepe hun weg vinden naar de bouw- en ondernemingswereld. In 2007 start Mathias eerst op de werkvloer van Bouw & Renovatie, om een jaar later het nevenbedrijf "Bemepro" op te starten. Bemepro zal in de jaren daarop uitgroeien tot een toonaangevend productiebedrijf gespecialiseerd in prefabbeton elementen en maatwerk in metaal.
Windowproject
2011
Gregory zal in 2011 het nevenbedrijf "Windowproject" uit te grond stampen, een productiebedrijf gespecialiseerd in aluminium ramen en deuren. Ook deze groeit uit tot een gevestigde waarde binnen de bouwsector met een zeer rijk portfolio aan gerealiseerde opdrachten.
B&R realisaties
2011
De voorlopig laatste onderneming onder de koepel Groep Pauwels NV werd in 2011 opgericht: "B&R realisaties". Deze vennootschap spits zich vanaf dan toe op het ontwerp en ontwikkeling van vastgoedprojecten voor de private markt. Kwaliteitsvolle woning en appartementsbouw zijn hierbij de corebusiness met intussen bijna 100 afgeleverde kwalitatieve wooneenheden op de teller.

Heruitgevonden

Na herschikking van de interne bedrijfsstructuren en grote investeringen, is het bedrijf opnieuw “heruitgevonden” en klaargestoomd voor de toekomst. Binnen deze herschikking heeft Mathias Depaepe intussen de leiding overgenomen over de volledige NV Groep Pauwels.

oneindig streven naar absolute kwaliteit en service

Vandaag is NV Groep Pauwels, een verzameling van vier compatibele ondernemingen die zich samen ontpoppen tot een bouwgroep van A tot Z, die een brede waaier aan bouwproducten kan aanbieden aan z’n diverse klantenbestand. De familiale waarden, gecombineerd met een oneindig streven naar absolute kwaliteit en service maakt dat deze ambitieuze bouwgroep de ideale partner is voor al uw projecten.