Vandaag is NV Groep Pauwels, een verzameling van vier ondernemingen die zich samen ontpoppen tot een bouwbedrijf van A tot Z.

1 | BOUW & RENOVATIE

Bij Bouw en Renovatie beheersen we alle aspecten van de bouwwereld voor zowel nieuwbouw als renovatie: woningen, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw.
Ons uitgebreid personeelsbestand gecombineerd met een netwerk van betrouwbare onderaannemers zorgt voor een team op maat van elk project.

We streven naar duurzame kwaliteit, klanttevredenheid en een betrouwbare samenwerking op lange termijn met alle bouwpartners. We treden op als totaalaannemer, met een uitgebreide expertise in zowel nieuwbouw als totaalrenovaties.

Bezoek bouw-renovatie.be

2 | BEMEPRO

Bemepro staat sinds enkele jaren synoniem voor een jong, maar ervaren geluid in de bouwsector. Sinds 2008 heeft het bedrijf al een boeiend traject afgelegd, en tal van prachtige realisaties op zijn palmares mogen noteren. Intussen heeft Bemepro een zeer uitgebreid klantenbestand bereikt, waarin iedere aannemer wordt bediend met hoogstaande betonelementen op maat.

Bezoek bemepro.be

2.1 | BETONSTAAL

De kracht van een moderne, overzichtelijke productieafdeling en de eindeloze inzet van ervaren medewerkers en vakmensen zorgt ervoor dat u in een mum van tijd nauwkeurig afgewerkte producten ter uwer beschikking heeft. Bemepro beschikt over een state of the art machinepark om elke bestelling van betonstaal binnen de kortst mogelijke termijn aan te leveren. Klantgerichtheid en service zijn hier de absolute kenmerken van Bemepro.

2.2 | METAAL PRODUCTIE

Excellent maatwerk afleveren geniet ook bij onze afdeling de hoogste prioriteit. Wij verzorgen met kennis van zaken: leuningen, trappen, poorten, luifels en talrijke andere staaltjes van vakwerk. Zowel voor grove constructie-elementen als gedetailleerde maatwerken kan je bij ons terecht. De verwerkingsprocessen van staal, aluminium en inox hebben voor ons geen enkel geheim en gebeuren volledig in eigen beheer.

2.3 | PREFAB BETON

Met prefab beton en betonelementen kunt u de opleveringstermijn van uw bouwproject aanzienlijk verminderen. Dankzij ons uitgebreid machinepark en zeer sterke inhouse kennis kunnen wij op korte leveringstermijnen al uw betonproducten op maat aanbieden. Gaande van betonnen balken, kolommen tot massieve wanden en zelf maatwerken als dorpels en dekstenen. Kortom een brede waaier aan producten die telkens weer opnieuw ten dienste staan van onze eindklant.

3 | WINDOWPROJECT

Piepjong en een karrenvracht aan ervaring: het lijkt een paradox, maar Window Project combineert beide kenmerken wel degelijk op een doordachte manier.
Window Project specialiseert zich sinds 2011 in de productie en plaatsing van aluminium ramen en deuren. Zowel schrijnwerkers, aannemingsbedrijven, promotoren als architecten genieten van een uiterst professionele bediening. Ook voor totaalprojecten staan we klaar als betrouwbare partner.
Op simpel verzoek staat het ervaren team in voor het volledige plaatje: van opmeten en productie tot aanleveren en plaatsing. Alles gebeurt met oog voor het kleinste detail.

Het groeipotentieel van Window Project is enorm, maar kwaliteit staat voorop. Daarom hebben wij de intentie om niet de grootste, maar wel de beste te willen zijn. Complexe constructies beschouwen we als een opportuniteit om onze stielkennis verder aan te scherpen. Dankzij de geloofwaardigheid die we op een vrij korte termijn al wisten te vergaren, slaagden we erin een unieke referentielijst op te bouwen.

De kruisbestuiving tussen menselijk en machinaal kapitaal maakt het mogelijk om aluminium ramen, deuren en gevelconstructies van topkwaliteit te fabriceren. Die producten vormen de basis om totaalprojecten te realiseren met een oerdegelijke service.

In het kader van duurzaamheid, worden ook aan ramen en deuren almaar hogere eisen gesteld. Onze ramen en deuren beantwoorden ook uitstekend aan de normen inzake thermische waarden en luchtdicht bouwen.
Ook in de toekomst zullen we ons verder blijven concentreren op deze cruciale pijlers van passiefbouw.

Bezoek windowproject.be

4 | B&R REALISATIES

Als bouwpromotor trachten wij ons bij elke project opnieuw te onderscheiden door betaalbaar & kwalitatief wonen te bundelen tot één geheel.
Als onderneming staan wij elke dag opnieuw in voor het ontwerp en ontwikkeling van appartements- en woningbouw voor investeerders en particulieren. Met een absoluut oog voor detail in elke afgeleverde realisatie. Gecombineerd met de sterktes van onze eigen nevenondernemingen, die instaan voor de uitvoering en realisatie van onze projecten, zorgt dit ervoor dat u als eindklant steeds weer met een gerust hart en heel tevreden kunt uitkijken naar het eindresultaat.

Bent u als investeerder op zoek naar een partner voor projectontwikkeling? 
Bent u als particulier opzoek naar kwalitatieve appartement of woning?
Of bent u in bezit van mooie projectgronden? Neem gerust contact op met onze diensten en laat ons u overtuigen van onze troeven.

5 | VASCODA

Vascoda is een startup voortvloeiend uit eigen expertises van de groep, die zich specialiseert in outsourcing van buitenlandse technische tekenaars voor de Benelux markt. Een ervaren team werd opgezet te India (Pune), aangevuld met een coördinatieteam in België. Dit is opnieuw een sterke aanvulling op de expertise van Groep Pauwels NV.

Bezoek vascoda.eu